Rólunk

Cégünk 2008 óta működő családi vállalkozás. Családunk közel 10 éve tekinti hivatásnak, hogy a magyar embereknek egészségesebb és teljesebb életet biztosítson. Mindig is a természetes, vegyszermentes gyógymódok hívei voltunk. A Safe Laser orvostechnikai műszer család hamar belopta magát a szívünkbe, ugyanis teljes mértékben magyar találmány és egyedülálló szabadalom, mely a Magyar Egészségügyi Hatóság engedélyével rendelkezik. Emellett túlszárnyalta a ma forgalomban lévő orvostechnikai eszközöket, mind teljesítményben, biztonságban és felhasználási területének sokszínűségében egyaránt. Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy olyan termék mellé adhattuk a nevünket, mellyel garantálni tudjuk számos betegség megelőzését és gyógyítását annak érdekében, hogy a magyar családok boldogabb és nyugodtabb életet élhessenek!

Dr. Rózsa Károly a Magyar Tudományos Akadémia Doktora, aki már 1963-tól végez kutatásokat a lézerek területén. Munkássága során Magyarország mellett, megfordult többek között a Szovjetunióban, Ausztriában, Japánban, Ausztráliában, Kanadában és az USA-ban is. Több szabadalom birtokosa a lézerek és a polarizált fény területén. Jelenleg is a lézerek és a plazmafizika irányában végez kutatásokat, valamint a fény biológiai-orvosi hatását tanulmányozza. A több éves kutató munka és fejlesztés után 2012-ben egy olyan speciális „lágy-lézert” hozott létre, amely egy magyar újdonság.
Egy szóró lencsével szétszórja a lézer fényt, melyet a szem nem képes pontszerűen fókuszálni, így az emberi szemre már veszélytelen! Dr. Rózsa Károly lehetővé tette, hogy egy jóval hatékonyabb, új lézeres fényterápiás eszközzel kezelhessük magunkat, amely a Magyar Egészségügyi Hatóság által engedélyezett orvostechnikai műszer
Sokan hajlamosak összekeverni a „lágy-lézer” terápiát a polarizált fényterápiával. Azonban az élettani hatásokat és a kezelési időt tekintve, óriási különbséget kell tennünk a kettő között. A polarizált fénynek csak a felszínen van hatása, ugyanis a szöveteken való áthaladáskor elveszíti polarizációs képességét. A „lágy-lézer” viszont koherens, ami azt jelenti, hogy a szöveteken való áthaladáskor az élettani hatása megmarad. A Safe Laser 660-810nm hullámhosszon működik, amely a kutatók szerint is élettanilag a legfontosabb hullámhossz. A kezelési idő pár percre rövidült.